Receptas / RR Lipecko
Informacija
Kiekis:
24 litrai
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2021 m. rugpjūčio 28 d.
Receptas modifikuotas:
2021 m. rugsėjo 19 d.
Parametrai
OG:
1.046
|
|
FG:
1.009
|
|
ABV:
4.8 %
|
|
IBU:
20
|
|
EBC:
15
|
|
IBU/OG:
0.45
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Vienos salyklas | 7.5 | 2.300 | 45.1 | |
DINGEMANS PALE ALE | 9.0 | 2.300 | 45.1 | |
DINGEMANS CARA 50 | 50.0 | 0.500 | 9.8 | |
5.100 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Columbus | 15.0 | 9 | 60 | |
Cascade (US) | 5.8 | 9 | 20 | |
Cascade (US) | 5.8 | 9 | 5 | |
27 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Nottingham | 11.0 | 80 |
Priedai
Pavadinimas | Kiekis | Paskirtis | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Airiška kerpena | 5.0 g | Virimui | 15 min. |
Pastabos
Vanduo salinimui - 23L
Vanduo praplovimui - 14L
Virimas 70 min.
Beta Amilazė - 68°С - 60 min.
Alfa Amilazė - 72°С - 20 min.
Mash Out - 78°С - 5 min.
Tekinimas 78°С+
Fermentacija 10-14 dienų prie 18-22 °С
Vanduo praplovimui - 14L
Virimas 70 min.
Beta Amilazė - 68°С - 60 min.
Alfa Amilazė - 72°С - 20 min.
Mash Out - 78°С - 5 min.
Tekinimas 78°С+
Fermentacija 10-14 dienų prie 18-22 °С
OG - 12,5%
FG - 3-4%