Informacija

Kiekis:
24 litrai
Efektyvumas:
70 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2021 m. rugpjūčio 28 d.
Receptas modifikuotas:
2021 m. rugsėjo 19 d.

Parametrai

OG:
1.046
FG:
1.009
ABV:
4.8 %
IBU:
20
EBC:
15
IBU/OG:
0.45
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Vienos salyklas 7.5 2.300
DINGEMANS PALE ALE 9.0 2.300
DINGEMANS CARA 50 50.0 0.500
      5.100

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Columbus 15.0 9 60
Cascade (US) 5.8 9 20
Cascade (US) 5.8 9 5
      27  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar Nottingham 11.0 80

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Airiška kerpena 5.0 g Virimui 15 min.

Pastabos

Vanduo salinimui - 23L
Vanduo praplovimui - 14L

Virimas 70 min.
Beta Amilazė - 68°С - 60 min.
Alfa Amilazė - 72°С - 20 min.
Mash Out - 78°С - 5 min.
Tekinimas 78°С+

Fermentacija 10-14 dienų prie 18-22 °С
OG - 12,5%
FG - 3-4%


Prisijungę aludariai