Informacija

Kiekis:
23 litrai
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2021 m. rugpjūčio 8 d.
Receptas modifikuotas:
2023 m. balandžio 7 d.

Parametrai

OG:
1.051
FG:
1.007
ABV:
5.8 %
IBU:
13
EBC:
11
IBU/OG:
0.26
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Pale Ale malt 5.0 3.000
Wheat malt 4.3 2.000
Kvietiniai dribsniai 3.0 0.300
WHEAT CRYSTAL malt 150.6 0.100
      5.400

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Magnum 13.0 10 60
Hallertauer Hersbrucker 3.5 5 5
      15  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Safbrew WB-06 12.0 86

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Ryžių lukštai 0.5 kg Salinimui -

Pastabos

Salinimas - 75 min. 65C. Virimas - 62 min. Fermentacija 20,7C ~ 10 dienų.

Nuotraukos

Įvertinimai

Bendras įvertinimas:

9.0

(1 balsas)

Prisijungę aludariai