Receptas / Karamelinis Saldainis
Informacija
Kiekis:
41 litras
Efektyvumas:
75 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2021 m. birželio 29 d.
Receptas modifikuotas:
2021 m. rugpjūčio 15 d.
Parametrai
OG:
1.052
|
|
FG:
1.014
|
|
ABV:
4.9 %
|
|
IBU:
25
|
|
EBC:
30
|
|
IBU/OG:
0.49
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pale Ale salyklas | 6.0 | 7.500 | 80.6 | |
Viking Caramel Malt 50 | 50.0 | 1.200 | 12.9 | |
Viking Caramel Malt 300 | 301.4 | 0.600 | 6.5 | |
9.300 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
East Kent Golding | 6.6 | 40 | 60 | |
East Kent Golding | 6.6 | 25 | 30 | |
East Kent Golding | 6.6 | 20 | 15 | |
85 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Mangrove Jack's M15 Empire Ale | 12.0 | 72 |
Priedai
Pavadinimas | Kiekis | Paskirtis | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Airiška kerpena | 8.0 g | Virimui | 10 min. |
Pastabos
Saliname 65C
Vilniaus Vanduo: Ca 66, Mg 18, Na 18.4, Cl 24, SO4 42, HCO 248
Į papildomai salinimo vandenį:
10ml 33% CaCl tirpalo
7ml 75% fosforo rūgšties
Vilniaus Vanduo: Ca 66, Mg 18, Na 18.4, Cl 24, SO4 42, HCO 248
Į papildomai salinimo vandenį:
10ml 33% CaCl tirpalo
7ml 75% fosforo rūgšties