Receptas / gggg-2
Informacija
Parametrai
OG:
1.030
|
|
FG:
1.015
|
|
ABV:
2.0 %
|
|
IBU:
0
|
|
EBC:
30
|
|
IBU/OG:
0.00
|
kartumo nėra, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Rye Malt | 8.0 | 4.000 | 74.1 | |
Cukrus (iš slyvų) | 0.0 | 0.600 | 11.1 | |
Simpsons Malts Red Rye Crystal | 258.2 | 0.500 | 9.3 | |
Thomas Fawcett – Roasted Rye Malt | 635.5 | 0.300 | 5.6 | |
5.400 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Fermentis Safale US-05(56) | 12.0 | 50 |
Priedai
Pavadinimas | Kiekis | Paskirtis | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Džiovintos slyvos | 1000.0 g | Virimui | 15 min. | |
Kmynai | 200.0 g | Virimui | 5 min. |
Pastabos
Fermentacija stabdyti ties FG-1.015
erstikis
2021 m. Birželio 10 d.tikka1122
2021 m. Birželio 10 d.