Receptas / Kviečiai Tropikuose
Informacija
Parametrai
OG:
1.053
|
|
FG:
1.014
|
|
ABV:
5.1 %
|
|
IBU:
14
|
|
EBC:
11
|
|
IBU/OG:
0.27
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Kvietinis salyklas | 4.8 | 3.000 | 50.0 | |
BEST Pilsen salyklas | 4.0 | 1.000 | 16.7 | |
BEST Vienna salyklas | 9.0 | 1.000 | 16.7 | |
BEST Munich salyklas | 15.5 | 1.000 | 16.7 | |
6.000 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Mandarina Bavaria | 7.5 | 15 | 60 | |
Styrian Aurora | 8.3 | 10 | 10 | |
25 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Mangrove Jack's M20 Bavarian Wheat | 12.0 | 74 |
Priedai
Pavadinimas | Kiekis | Paskirtis | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Mangai | 1000.0 g | Antrinei fermentacijai | 7 d. |