Informacija

Kiekis:
23 litrai
Efektyvumas:
70 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2021 m. vasario 21 d.
Receptas modifikuotas:
2021 m. vasario 22 d.

Parametrai

OG:
1.064
FG:
1.011
ABV:
7.0 %
IBU:
31
EBC:
26
IBU/OG:
0.48
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Red X salyklas 30.0 4.000
Miežiniai dribsniai 3.0 1.000
Kukurūzų dribsniai 2.0 1.000
Lietuviškas Miežių Salyklas 4.0 1.000
      7.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Herkules 15.2 20 40
Citra 12.0 10 10
Styrian Aurora 8.3 20 0
      50  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Mangrove Jack's M54 Californian Lager 12.0 80
Fermentis Saflager W34/70 12.0 83

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Ruginis šviesus maltas diastalinis salyklas 500.0 g Salinimui 100 min.
Nerafinuotads cukranendrių cukrus 750.0 g Virimui 60 min.
Airiška kerpena 15.0 g Virimui 10 min.

Pastabos

20 min - 40 laipsnių
20 min - 50 laipsnių
60 min - 68 laipsniai
10 min - 78 laipsniai (tekinimas)
60 min - virimas
Prisijungę aludariai