Informacija

Kiekis:
23 litrai
Efektyvumas:
70 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2021 m. vasario 12 d.
Receptas modifikuotas:
2021 m. kovo 29 d.

Parametrai

OG:
1.058
FG:
1.011
ABV:
6.3 %
IBU:
38
EBC:
39
IBU/OG:
0.65
ryškus apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Red X salyklas 30.0 5.000
Cukrus 0.0 0.300
Special B salyklas 354.5 0.250
Kvietiniai dribsniai 3.0 0.250
Gliukozė 0.0 0.210
      6.010

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Columbus 16.1 20 60
Cascade (US) 6.2 20 20
Hallertauer Hersbrucker 3.2 20 0
      60  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Safbrew Abbaye 11.0 82

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Prancūziško ąžuolo drožlės, vidutiniškai skrudintos 10.0 g Virimui 60 min.
Airiška kerpena 5.0 g Virimui 15 min.

Pastabos

Verdame dribsnius 15min. - atvėsus sumaišome su bendru salyklu

Salinimas:

60-61 C - 30min - Special B + Bazinis 1,5-2 kg (vėliau keliam iki 65 C)
65-67,7C - 90 min 
vanduo - 1:3,5

Keliam temp iki 70

Tekinimas: 
78C
Ištekinam 23 l

OG  - 1.058 - Hidrometro  
OG -  1.061 - Reflektometro 

OF  - 1.008 - Hidrometro  
-------------------------------

(1.058 - 1.008) * 131.25 = 6.56 ABV

-------------------------------
Pastaba:
Red X salyklą malti stambiau

-------------------------------

Butaliavimui:

10 g cukraus litrui

Nuotraukos

Įvertinimai

Bendras įvertinimas:

8.0

(1 balsas)

Prisijungę aludariai