Informacija

Kiekis:
32 litrai
Efektyvumas:
65 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2021 m. sausio 16 d.
Receptas modifikuotas:
2021 m. vasario 12 d.

Parametrai

OG:
1.050
FG:
1.010
ABV:
5.3 %
IBU:
2
EBC:
13
IBU/OG:
0.05
kartumo nėra, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Pale Ale salyklas Čekiškas 8.5 8.000
      8.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Hallertau Blanc 10.5 70 1
      70  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Saflager W34/70 2 karta 150.0 80

Pastabos

53 virimui, Kalėdinis 2


7 valandos.

Virta 2021-01-16
Pilstyta 2021-02-12

Pradinis vandens kiekis 22 l
Antroko tekinimas 18 l
Salinta 67 (pilta į 74), pabaiga su xx. Iki pabaigos nešildyta. 60 min.
Filtruota lėtai

Virta 20 min. Stipriai, dangtis truputį atidengtas kai užvirė, iki to uždengtas.

Pradinis OG 12,4 BRIX
Galutinis FG 2,5 BRIX
pH po virimo 6,24
pH 5,08 po fermentacijos pilstant.

Startas su 16 C iškart dedant į 8 C aplinką, fermentacija 20 d. be judinimo.
Pilstoma į butelius.

Pilstymas į butelius ir gazavimas nubrauktas šaukštelis cukraus (3-4 gr/l).

Mielės 0 E naudotos
Salyklas 6,72 E (0,84 E - 1 kg)
Apyniai 1,2 E (70 g)



Prisijungę aludariai