Receptas / Šventainis
Informacija
Kiekis:
25 litrai
Efektyvumas:
80 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2020 m. gruodžio 26 d.
Receptas modifikuotas:
2021 m. rugsėjo 4 d.
Parametrai
OG:
1.059
|
|
FG:
1.016
|
|
ABV:
5.7 %
|
|
IBU:
31
|
|
EBC:
44
|
|
IBU/OG:
0.52
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
TF Maris Otter Pale Ale | 6.3 | 5.000 | 82.0 | |
Crystal malt | 130.4 | 0.600 | 9.8 | |
CaraRed salyklas | 50.0 | 0.300 | 4.9 | |
BEST Chocolate salyklas | 902.8 | 0.200 | 3.3 | |
6.100 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Magnum | 13.0 | 30 | 40 | |
East Kent Golding | 5.5 | 18 | 5 | |
48 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Windsor | 24.0 | 73 |
Priedai
Pavadinimas | Kiekis | Paskirtis | Laikas | |
---|---|---|---|---|
rinkinukai | 90.0 g | Virimui | 3 min. | |
Cinamonas | 70.0 g | Virimui | 3 min. |
Pastabos
3 gramai druskos 10 ltr.
Salinimas:
63C - 40 min.,
71C - 20 min.
Fermentacija geriau 18C, bet kaip išeis.
Rinkinukai - tai prieskonių rinkiniai karštam vynui
Salinimas:
63C - 40 min.,
71C - 20 min.
Fermentacija geriau 18C, bet kaip išeis.
Rinkinukai - tai prieskonių rinkiniai karštam vynui