Receptas / Stone smoked porter
Informacija
Kiekis:
22 litrai
Efektyvumas:
75 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2020 m. gruodžio 17 d.
Receptas modifikuotas:
2020 m. gruodžio 27 d.
Parametrai
OG:
1.059
|
|
FG:
1.014
|
|
ABV:
6.0 %
|
|
IBU:
25
|
|
EBC:
70
|
|
IBU/OG:
0.42
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pale Ale salyklas | 6.0 | 4.600 | 79.9 | |
BEST Caramel Amber salyklas | 71.0 | 0.500 | 8.7 | |
BEST Chocolate salyklas | 903.5 | 0.300 | 5.2 | |
BEST Rūkytas salyklas | 5.5 | 0.210 | 3.6 | |
BEST Skrudinti miežiai | 1302.0 | 0.150 | 2.6 | |
5.760 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Fermentis Safale US-05(56) | 12.0 | 77 |
Priedai
Pavadinimas | Kiekis | Paskirtis | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Airiška kerpena | 7.0 g | Virimui | 15 min. |
Pastabos
Mielės antro naudojimo po saldžiojo stauto
kestukasdi
2021 m. Vasario 16 d.sekančiame virime pridėsiu +0,2kg.
Alus kuris turi ilgai brandintis, tai dabar nešu į vėsų rūsį ir pamirštu apie jį bent iki rudens
Peckelis
2021 m. Vasario 16 d.Quadris
2021 m. Vasario 17 d.Awtas
2021 m. Vasario 17 d.