Informacija

Kiekis:
25 litrai
Efektyvumas:
93 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2020 m. gruodžio 12 d.
Receptas modifikuotas:
2022 m. balandžio 3 d.

Parametrai

OG:
1.053
FG:
1.011
ABV:
5.5 %
IBU:
28
EBC:
31
IBU/OG:
0.53
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Pilsen salyklas 4.0 3.000
BEST Vienna salyklas 9.0 1.000
BEST Biscuit salyklas 50.0 0.500
BEST Chocolate salyklas 905.6 0.150
      4.650

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Pahto 16.8 8 60
Tettnanger (DE) 5.1 25 30
Hallertau Mittelfruh 4.9 25 15
      58  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar Köln Kölsch 22.0 79

Pastabos

Iššūkiui daromas.
Čiaupo, 15/20, druskos 1/0/1/2
Analitė:
turėtų būti -90       12       45       82       65      223
yra              
155.9   17.0   30.2    108.7   60.2   214
Salinimas - 63C singlas. Fermentacija - 14C.
2022 kovo 29 d. vakare, po 96 valandų - 3.1 Plato. Finito. Nupilta nuo mielių, pastovės šilčiau pora parų, prasivalys ir...
... ir 2022 04 03 išpilstyta. 2.9 Plato. Puiku. 6 gramai/litrui gliukozės. Turės būti gerai.
Prisijungę aludariai