Receptas / Senis III
Informacija
Parametrai
OG:
1.053
|
|
FG:
1.011
|
|
ABV:
5.5 %
|
|
IBU:
28
|
|
EBC:
31
|
|
IBU/OG:
0.53
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pilsen salyklas | 4.0 | 3.000 | 64.5 | |
BEST Vienna salyklas | 9.0 | 1.000 | 21.5 | |
BEST Biscuit salyklas | 50.0 | 0.500 | 10.8 | |
BEST Chocolate salyklas | 905.6 | 0.150 | 3.2 | |
4.650 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Pahto | 16.8 | 8 | 60 | |
Tettnanger (DE) | 5.1 | 25 | 30 | |
Hallertau Mittelfruh | 4.9 | 25 | 15 | |
58 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Köln Kölsch | 22.0 | 79 |
Pastabos
Iššūkiui daromas.
Čiaupo, 15/20, druskos 1/0/1/2
Analitė:
turėtų būti -90 12 45 82 65 223
yra 155.9 17.0 30.2 108.7 60.2 214
Salinimas - 63C singlas. Fermentacija - 14C.
2022 kovo 29 d. vakare, po 96 valandų - 3.1 Plato. Finito. Nupilta nuo mielių, pastovės šilčiau pora parų, prasivalys ir...
... ir 2022 04 03 išpilstyta. 2.9 Plato. Puiku. 6 gramai/litrui gliukozės. Turės būti gerai.
Čiaupo, 15/20, druskos 1/0/1/2
Analitė:
turėtų būti -90 12 45 82 65 223
yra 155.9 17.0 30.2 108.7 60.2 214
Salinimas - 63C singlas. Fermentacija - 14C.
2022 kovo 29 d. vakare, po 96 valandų - 3.1 Plato. Finito. Nupilta nuo mielių, pastovės šilčiau pora parų, prasivalys ir...
... ir 2022 04 03 išpilstyta. 2.9 Plato. Puiku. 6 gramai/litrui gliukozės. Turės būti gerai.