Receptas / ESB
Informacija
Kiekis:
38 litrai
Efektyvumas:
67 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2020 m. spalio 13 d.
Receptas modifikuotas:
2020 m. lapkričio 19 d.
Parametrai
OG:
1.052
|
|
FG:
1.013
|
|
ABV:
5.2 %
|
|
IBU:
39
|
|
EBC:
26
|
|
IBU/OG:
0.73
|
ryškus apynių skonis
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Marris Otter salyklas | 5.0 | 8.600 | 87.8 | |
Crystal malt | 130.5 | 0.600 | 6.1 | |
Brown Malt salyklas | 150.5 | 0.600 | 6.1 | |
9.800 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
East Kent Golding | 5.5 | 65 | 60 | |
East Kent Golding | 5.5 | 47 | 30 | |
East Kent Golding | 5.5 | 47 | 10 | |
East Kent Golding | 5.5 | 28 | 0 | |
187 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Wyeast 1318: London Ale III | 21.0 | 75 |
Pastabos
Įvertinimai
Bendras įvertinimas:
7.0
(1 balsas)
7.0
Kadangi neturiu kito ESB su kuriuo galėčiau palyginti šį, degustuodamas pradedu prieiti prie išvados, jog šiame recepte daugoka rudo salyklo / naudotas karamelelinis salyklas per tamsus - jaučiu daugiau skrudėsio, nei manau turėtų būti tokio stiliaus aluje. Kartumo galėtų būti daugiau, bet tai ne recepto kaltė - šį didelį kiekį apynių viriau palyginus mažame maišelyje. Labai geriamas.