Receptas / Vikingų Kraujas
Informacija
Kiekis:
24 litrai
Efektyvumas:
67 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2020 m. rugsėjo 29 d.
Receptas modifikuotas:
2021 m. balandžio 9 d.
Parametrai
OG:
1.058
|
|
FG:
1.013
|
|
ABV:
5.8 %
|
|
IBU:
66
|
|
EBC:
21
|
|
IBU/OG:
1.14
|
dominuoja apynių skonis
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Viking Malt Pale Ale | 5.5 | 5.500 | 80.9 | |
Viking Malt Munich Dark | 22.0 | 0.700 | 10.3 | |
Viking Malt Red Ale | 70.6 | 0.300 | 4.4 | |
Viking Malt Caramel 100 | 100.6 | 0.300 | 4.4 | |
6.800 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Simcoe | 13.0 | 50 | 60 | |
Cascade (US) | 6.2 | 25 | 15 | |
Cascade (US) | 6.2 | 50 | 0 | |
125 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Mangrove Jack's M44 US West Coast | 12.0 | 77 |
Pastabos
Red IPA
Vanduo: https://www.brewersfriend.com/mash-chemistry-and-brewing-water-calculator/?id=KXXRNXF
Fermentacija 18C
Vanduo: https://www.brewersfriend.com/mash-chemistry-and-brewing-water-calculator/?id=KXXRNXF
Fermentacija 18C
Peckelis
2021 m. Balandžio 14 d.Domukas
2021 m. Balandžio 16 d.Pirminės fermentacijos metu 9 dieną sudėjau apynius, sausai apyniavau 3 dienas ir 4 dienas dariau cold crash. Viskas vyko tame pačiame fermenteryje, be perpylimų.
Peckelis
2021 m. Balandžio 16 d.Domukas
2021 m. Balandžio 19 d.Peckelis
2021 m. Balandžio 22 d.