Receptas / VIDMOS`as
Informacija
Kiekis:
73 litrai
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2020 m. rugsėjo 20 d.
Receptas modifikuotas:
2020 m. rugsėjo 22 d.
Parametrai
OG:
1.049
|
|
FG:
1.002
|
|
ABV:
6.0 %
|
|
IBU:
37
|
|
EBC:
20
|
|
IBU/OG:
0.75
|
ryškus apynių skonis
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Pils salyklas | 8.5 | 16.000 | 97.0 | |
DRC salyklas | 300.4 | 0.500 | 3.0 | |
16.500 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Lietuvos (Algirdiškiai) | 7.0 | 100 | 60 | |
Lietuvos (Taurus, Azzos lauk.) | 3.0 | 200 | 60 | |
Lietuvos (Algirdiškiai) | 7.0 | 75 | 30 | |
Lietuvos (Gedo Fredos, VDU) | 4.0 | 100 | 0 | |
475 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Juliko | 120.0 | 95 |
Pastabos
Vidmai atminti.
Vanduo su apyniais užverdamas, praaušinamas. Salinama pradžia 70C, tekinama girinėj.
Apynuko gal ir daugiau, bo pirmi rašau salinimui, o iš tikro salinome apynių arbatoj pravėsintoje.
Vanduo su apyniais užverdamas, praaušinamas. Salinama pradžia 70C, tekinama girinėj.
Apynuko gal ir daugiau, bo pirmi rašau salinimui, o iš tikro salinome apynių arbatoj pravėsintoje.