Informacija

Kiekis:
73 litrai
Efektyvumas:
70 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2020 m. rugsėjo 20 d.
Receptas modifikuotas:
2020 m. rugsėjo 22 d.

Parametrai

OG:
1.049
FG:
1.002
ABV:
6.0 %
IBU:
37
EBC:
20
IBU/OG:
0.75
ryškus apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Pils salyklas 8.5 16.000
DRC salyklas 300.4 0.500
      16.500

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Lietuvos (Algirdiškiai) 7.0 100 60
Lietuvos (Taurus, Azzos lauk.) 3.0 200 60
Lietuvos (Algirdiškiai) 7.0 75 30
Lietuvos (Gedo Fredos, VDU) 4.0 100 0
      475  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Juliko 120.0 95

Pastabos

Vidmai atminti.
Vanduo su apyniais užverdamas, praaušinamas. Salinama pradžia 70C, tekinama girinėj.
Apynuko gal ir daugiau, bo pirmi rašau salinimui, o iš tikro salinome apynių arbatoj pravėsintoje.
Prisijungę aludariai