Receptas / T58
Informacija
Kiekis:
29 litrai
Efektyvumas:
67 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2020 m. gegužės 30 d.
Receptas modifikuotas:
2020 m. birželio 15 d.
Parametrai
OG:
1.062
|
|
FG:
1.020
|
|
ABV:
5.6 %
|
|
IBU:
3
|
|
EBC:
8
|
|
IBU/OG:
0.05
|
kartumo nėra, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas | 3.0 | 9.000 | 100.0 | |
9.000 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Hallertau Blanc | 10.5 | 100 | 1 | |
100 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Fermentis Safbrew T-58 | 12.0 | 68 |
Pastabos
50 virimui, T58
7 valandos.
Virta 2020-05-30
Pilstyta 2020-xx-xx
Pradinis vandens kiekis 22 l
Antroko tekinimas 18 l
Salinta 70 (pilta į 78), pabaiga su xx. Iki pabaigos nešildyta. 60 min.
Filtruota lėtai
Virta 20 min. Stiprokai, dangtis pusiau atidengtas.
pH po virimo 5,82
pH xx po fermentacijos pilstant.
Pilstymas į butelius ir gazavimas nubrauktas šaukštelis cukraus (3-4 gr/l).
Mielės 3,2 E
Salyklas 5,4 E (0,6 E - 1 kg)
Apyniai 2,5 E (200 g)
Virta 2020-05-30
Pilstyta 2020-xx-xx
Pradinis vandens kiekis 22 l
Antroko tekinimas 18 l
Salinta 70 (pilta į 78), pabaiga su xx. Iki pabaigos nešildyta. 60 min.
Filtruota lėtai
Virta 20 min. Stiprokai, dangtis pusiau atidengtas.
Pradinis OG 15,3 BRIX
Galutinis FG xx BRIXpH po virimo 5,82
pH xx po fermentacijos pilstant.
Startas su 23 C iškart dedant į 15 C aplinką, fermentacija 20 d. kelis kartus pajudinant, gal ant 5 ir 10 dienų.
Pilstoma į butelius savaitei prie 25C. Pilstymas į butelius ir gazavimas nubrauktas šaukštelis cukraus (3-4 gr/l).
Mielės 3,2 E
Salyklas 5,4 E (0,6 E - 1 kg)
Apyniai 2,5 E (200 g)