Receptas / Avižinis šokoladas
Informacija
Kiekis:
25 litrai
Efektyvumas:
67 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2020 m. gegužės 3 d.
Receptas modifikuotas:
2020 m. gegužės 6 d.
Parametrai
OG:
1.051
|
|
FG:
1.013
|
|
ABV:
5.0 %
|
|
IBU:
31
|
|
EBC:
92
|
|
IBU/OG:
0.60
|
ryškus apynių skonis
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Simpsons extra Pale Ale salyklas | 6.0 | 5.000 | 75.8 | |
Avižiniai dribsniai | 4.0 | 0.800 | 12.1 | |
Skrudinti miežiai | 1159.9 | 0.400 | 6.1 | |
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate' | 1003.2 | 0.400 | 6.1 | |
6.600 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Real ale | 12.0 | 75 |
Priedai
Pavadinimas | Kiekis | Paskirtis | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Prancūziško ąžuolo drožlės, vidutiniškai skrudintos | 60.0 g | Antrinei fermentacijai | - |
Pastabos
Dribsniai paskrudinami 150 C orkaitėje, kol pradės gelsti.
Salinimas: dribsniai 25 min. 40 C,
Tada dedam viską:
55 - 10min
65 - 60min
76 - 10 min
Verdam 75 min
Salinimas: dribsniai 25 min. 40 C,
Tada dedam viską:
55 - 10min
65 - 60min
76 - 10 min
Verdam 75 min