Informacija

Kiekis:
29 litrai
Efektyvumas:
67 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2020 m. balandžio 18 d.
Receptas modifikuotas:
2020 m. gegužės 8 d.

Parametrai

OG:
1.065
FG:
1.010
ABV:
7.2 %
IBU:
2
EBC:
8
IBU/OG:
0.03
kartumo nėra, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Bazinis salyklas 3.0 9.300
      9.300

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Hallertau Blanc 10.5 0 1
Cascade (US) 7.8 95 1
      95  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Safbrew Abbaye 12.0 85

Pastabos

48 virimui, Corona Extra


8 valandos.

Virta 2020-04-18
Pilstyta 2020-05-08

Pradinis vandens kiekis 22 l
Antroko tekinimas 18 l
Salinta 70 (pilta į 78), pabaiga su 65. Iki pabaigos nešildyta. 60 min.
Filtruota lėtai

Virta 25 min. Stiprokai, dangtis pusiau atidengtas.

Pradinis OG 16 BRIX
Galutinis FG 2,5 BRIX
pH po virimo 5,9
pH 4,8 po fermentacijos pilstant.

Startas su 21 C iškart dedant į 18 C aplinką, fermentacija 10 d, po to 10 d prie 14C.
Pilstoma į butelius vienai savaitei prie 22C.
Puikiai nuskaidrėja, pats tas.


Pilstymas į butelius ir gazavimas 3-4 gr/l.

Mielės 3 E
Salyklas 5,4 E (0,6 E - 1 kg)
Apyniai 4 E (100 g)



Prisijungę aludariai