Receptas / Corona Extra
Informacija
Kiekis:
29 litrai
Efektyvumas:
67 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2020 m. balandžio 18 d.
Receptas modifikuotas:
2020 m. gegužės 8 d.
Parametrai
OG:
1.065
|
|
FG:
1.010
|
|
ABV:
7.2 %
|
|
IBU:
2
|
|
EBC:
8
|
|
IBU/OG:
0.03
|
kartumo nėra, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas | 3.0 | 9.300 | 100.0 | |
9.300 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Hallertau Blanc | 10.5 | 0 | 1 | |
Cascade (US) | 7.8 | 95 | 1 | |
95 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Fermentis Safbrew Abbaye | 12.0 | 85 |
Pastabos
48 virimui, Corona Extra
8 valandos.
Virta 2020-04-18
Pilstyta 2020-05-08
Pradinis vandens kiekis 22 l
Antroko tekinimas 18 l
Salinta 70 (pilta į 78), pabaiga su 65. Iki pabaigos nešildyta. 60 min.
Filtruota lėtai
Virta 25 min. Stiprokai, dangtis pusiau atidengtas.
pH po virimo 5,9
pH 4,8 po fermentacijos pilstant.
Puikiai nuskaidrėja, pats tas.
Pilstymas į butelius ir gazavimas 3-4 gr/l.
Mielės 3 E
Salyklas 5,4 E (0,6 E - 1 kg)
Apyniai 4 E (100 g)
Virta 2020-04-18
Pilstyta 2020-05-08
Pradinis vandens kiekis 22 l
Antroko tekinimas 18 l
Salinta 70 (pilta į 78), pabaiga su 65. Iki pabaigos nešildyta. 60 min.
Filtruota lėtai
Virta 25 min. Stiprokai, dangtis pusiau atidengtas.
Pradinis OG 16 BRIX
Galutinis FG 2,5 BRIXpH po virimo 5,9
pH 4,8 po fermentacijos pilstant.
Startas su 21 C iškart dedant į 18 C aplinką, fermentacija 10 d, po to 10 d prie 14C.
Pilstoma į butelius vienai savaitei prie 22C.Puikiai nuskaidrėja, pats tas.
Pilstymas į butelius ir gazavimas 3-4 gr/l.
Mielės 3 E
Salyklas 5,4 E (0,6 E - 1 kg)
Apyniai 4 E (100 g)