Receptas / Is to kas yra porteri klijuosim
Informacija
Kiekis:
25 litrai
Efektyvumas:
68 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2020 m. balandžio 4 d.
Receptas modifikuotas:
2020 m. balandžio 13 d.
Parametrai
OG:
1.058
|
|
FG:
1.014
|
|
ABV:
5.7 %
|
|
IBU:
22
|
|
EBC:
47
|
|
IBU/OG:
0.39
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Pale Ale salyklas | 8.5 | 6.500 | 92.6 | |
BEST Caramel Munich II salyklas | 120.4 | 0.250 | 3.6 | |
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate Dehusked' | 801.8 | 0.180 | 2.6 | |
BEST Black salyklas | 1153.6 | 0.090 | 1.3 | |
7.020 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Hallertauer Tradition | 7.0 | 20 | 60 | |
Hallertauer Tradition | 7.0 | 15 | 30 | |
Hallertauer Tradition | 7.0 | 15 | 10 | |
50 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Nottingham | 12.0 | 75 |
Pastabos
Mieles po stout'o 2-3 menesiai saldytuve.
75min 65c
15min 72c
10min 78c
75min 65c
15min 72c
10min 78c