Informacija

Kiekis:
25 litrai
Efektyvumas:
68 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2020 m. balandžio 4 d.
Receptas modifikuotas:
2020 m. balandžio 13 d.

Parametrai

OG:
1.058
FG:
1.014
ABV:
5.7 %
IBU:
22
EBC:
47
IBU/OG:
0.39
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Pale Ale salyklas 8.5 6.500
BEST Caramel Munich II salyklas 120.4 0.250
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate Dehusked' 801.8 0.180
BEST Black salyklas 1153.6 0.090
      7.020

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Hallertauer Tradition 7.0 20 60
Hallertauer Tradition 7.0 15 30
Hallertauer Tradition 7.0 15 10
      50  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar Nottingham 12.0 75

Pastabos

Mieles po stout'o 2-3 menesiai saldytuve.

75min 65c
15min 72c
10min 78c

Prisijungę aludariai