Receptas / Kovo 11-oji
Informacija
Parametrai
OG:
1.053
|
|
FG:
1.007
|
|
ABV:
6.0 %
|
|
IBU:
14
|
|
EBC:
9
|
|
IBU/OG:
0.26
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Kvietinis salyklas | 4.8 | 3.000 | 48.4 | |
Lietuviškas salyklas nuo Biržų krašto | 5.0 | 2.000 | 32.3 | |
Miežiniai dribsniai | 3.0 | 0.400 | 6.5 | |
Avižiniai dribsniai | 4.0 | 0.400 | 6.5 | |
Kvietiniai dribsniai | 3.0 | 0.400 | 6.5 | |
6.200 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Willamette | 5.0 | 5 | 60 | |
Saphir | 3.5 | 6 | 60 | |
Marynka | 10.5 | 10 | 60 | |
21 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Fermentis Safbrew WB-06 | 12.0 | 86 |
Priedai
Pavadinimas | Kiekis | Paskirtis | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Miežių salyklo ekstraktas | 200.0 ml | Pirminei fermentacijai | - |
Pastabos
Miežių salyklo ekstraktas pirktas iš www.delona.lt