Receptas / Sesijinio Saisono Sezonas
Informacija
Parametrai
OG:
1.041
|
|
FG:
1.003
|
|
ABV:
4.9 %
|
|
IBU:
24
|
|
EBC:
11
|
|
IBU/OG:
0.59
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pale Ale salyklas | 6.0 | 2.000 | 65.4 | |
BEST Munich salyklas | 15.5 | 0.500 | 16.3 | |
BEST Kvietinis salyklas | 4.8 | 0.500 | 16.3 | |
Medus | 2.0 | 0.060 | 2.0 | |
3.060 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Comet | 8.4 | 15 | 60 | |
Comet | 8.4 | 35 | 0 | |
50 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Belle Saison | 12.0 | 92 |
Pastabos
60min@66C
Medus į 0 min.
Džiovintų obuoliu dvi dideles saujos :) per visa virimą
Cinamono lazdelė 10 min į pabaigą
Paskutiniai apyniai - hopstand'as 20min 80C
Medus į 0 min.
Džiovintų obuoliu dvi dideles saujos :) per visa virimą
Cinamono lazdelė 10 min į pabaigą
Paskutiniai apyniai - hopstand'as 20min 80C