Receptas / Žemuogių pieva
Informacija
Parametrai
OG:
1.040
|
|
FG:
1.000
|
|
ABV:
5.2 %
|
|
IBU:
0
|
|
EBC:
8
|
|
IBU/OG:
0.00
|
kartumo nėra, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Medus | 2.0 | 1.400 | 53.8 | |
Skystas salyklo ekstraktas tipo (25 P misa) | 15.0 | 1.200 | 46.2 | |
2.600 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Žemuogių pievelės | 120.0 | 99 |
Priedai
Pavadinimas | Kiekis | Paskirtis | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Sotvaras | 5.5 g | Virimui | 3 min. |
Pastabos
Imam ir padarom lengvo braggot`o.
Mieles padauginsim tuo pačiu. Nes vienetinės ir, manau, labai vykusios. Mano ilgiausios metų nakties pagavimas. Praėjęs trijų pakopų starterį. Eina į trasą.
4 litrai 25Plato misos, 1.4 kg medaus ir voila.
Vanduo RO, misa - Oldskūlo pirmokas.
Skaičiuoklė šitų fintų nepagauna, tai permesiu pagal sausas medžiagas. 2020 01 21 d. 11 val., po 72 valandų fermentacijos 17C temperatūroje, liko 2 Plato. 80 % atenuacija kol kas nuo 10 Plato. Biški šildom ir laukiam pabaigos bei jau ruošiamės dėti mieles į banką.
Mieles padauginsim tuo pačiu. Nes vienetinės ir, manau, labai vykusios. Mano ilgiausios metų nakties pagavimas. Praėjęs trijų pakopų starterį. Eina į trasą.
4 litrai 25Plato misos, 1.4 kg medaus ir voila.
Vanduo RO, misa - Oldskūlo pirmokas.
Skaičiuoklė šitų fintų nepagauna, tai permesiu pagal sausas medžiagas. 2020 01 21 d. 11 val., po 72 valandų fermentacijos 17C temperatūroje, liko 2 Plato. 80 % atenuacija kol kas nuo 10 Plato. Biški šildom ir laukiam pabaigos bei jau ruošiamės dėti mieles į banką.