Receptas / Perkūno pasaga
Informacija
Parametrai
OG:
1.103
|
|
FG:
1.026
|
|
ABV:
10.1 %
|
|
IBU:
15
|
|
EBC:
14
|
|
IBU/OG:
0.14
|
kartumo nėra, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pilsen salyklas | 4.0 | 2.300 | 20.2 | |
BEST Pale Ale salyklas | 6.0 | 2.300 | 20.2 | |
BEST Pilsen salyklas | 4.0 | 2.300 | 20.2 | |
BEST Pale Ale salyklas | 6.0 | 2.300 | 20.2 | |
BEST Kvietinis salyklas | 4.8 | 1.000 | 8.8 | |
BEST Kvietinis salyklas | 4.8 | 1.000 | 8.8 | |
BEST Rūgštinis salyklas | 5.5 | 0.100 | 0.9 | |
BEST Rūgštinis salyklas | 5.5 | 0.100 | 0.9 | |
11.400 |
Apyniai
Priedai
Pavadinimas | Kiekis | Paskirtis | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Airiška kerpena | 3.0 g | Virimui | 15 min. |
Pastabos
23 l vandens
- 52˚- 5 min
- 62˚- 30 min
- 72˚ - 30 min
- 78˚ – 30 min
- po 5 min 5 l pirmoko nutekinti, 5 l papildyti;
- po 15 min iškelti salyklą ir perleisti 5 l vandens
- Apyniai 60
- Airiška kerpena 15
- Apyniai 10
- Apyniai 5