Informacija

Kiekis:
24 litrai
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2020 m. sausio 2 d.
Receptas modifikuotas:
2021 m. spalio 13 d.

Parametrai

OG:
1.103
FG:
1.026
ABV:
10.1 %
IBU:
15
EBC:
14
IBU/OG:
0.14
kartumo nėra, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Pilsen salyklas 4.0 2.300
BEST Pale Ale salyklas 6.0 2.300
BEST Pilsen salyklas 4.0 2.300
BEST Pale Ale salyklas 6.0 2.300
BEST Kvietinis salyklas 4.8 1.000
BEST Kvietinis salyklas 4.8 1.000
BEST Rūgštinis salyklas 5.5 0.100
BEST Rūgštinis salyklas 5.5 0.100
      11.400

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Saaz (CZ) 4.0 51 60
Saaz (CZ) 4.0 23 10
Saaz (CZ) 4.0 11 5
      85  

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Airiška kerpena 3.0 g Virimui 15 min.

Pastabos

23 l vandens
  • 52˚- 5 min
  • 62˚- 30 min
  • 72˚ - 30 min
  • 78˚ – 30 min
    • po 5 min 5 l pirmoko nutekinti, 5 l papildyti;
    • po 15 min iškelti salyklą ir perleisti 5 l vandens
Virti 90 min
  • Apyniai 60
  • Airiška kerpena 15
  • Apyniai 10
  • Apyniai 5

Prisijungę aludariai