Receptas / Bruklino Tiltas
Informacija
Kiekis:
25 litrai
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2019 m. lapkričio 30 d.
Receptas modifikuotas:
2020 m. sausio 4 d.
Parametrai
OG:
1.048
|
|
FG:
1.011
|
|
ABV:
4.9 %
|
|
IBU:
31
|
|
EBC:
12
|
|
IBU/OG:
0.63
|
ryškus apynių skonis
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pale Ale salyklas | 6.0 | 5.000 | 89.3 | |
BEST Munich salyklas | 15.5 | 0.500 | 8.9 | |
BEST Caramel Amber salyklas | 70.7 | 0.100 | 1.8 | |
5.600 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Willamette | 5.0 | 25 | 75 | |
Cascade (US) | 5.8 | 10 | 35 | |
Mosaic | 11.0 | 10 | 35 | |
Hallertau Mittelfruh | 3.5 | 14 | 2 | |
Saphir | 3.5 | 14 | 2 | |
Cascade (US) | 5.8 | 14 | 2 | |
Cascade (US) | 5.8 | 21 | 0 | |
Hallertau Mittelfruh | 3.5 | 36 | 0 | |
144 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Mangrove Jack's M76 Bavarian Lager | 12.0 | 78 |
Pastabos
47°C - 20 min.
57°C - 5 min.
69°C - 35 min.
75°C - 20 min.
78°C - 10 min.
Virimas - 75 minutės.
57°C - 5 min.
69°C - 35 min.
75°C - 20 min.
78°C - 10 min.
Virimas - 75 minutės.