Informacija

Kiekis:
25 litrai
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2019 m. lapkričio 28 d.
Receptas modifikuotas:
2019 m. lapkričio 28 d.

Parametrai

OG:
1.051
FG:
1.013
ABV:
5.1 %
IBU:
16
EBC:
18
IBU/OG:
0.30
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Red X salyklas 30.0 2.000
BEST Kvietinis salyklas 4.8 2.000
BEST Rūgštinis salyklas 5.5 1.000
Ąžuolu rūkytas kvietinis salyklas 5.0 1.000
      6.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Columbus 16.0 15 15
Marynka 10.5 10 15
      25  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar Munich Classic 13.0 75

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Greipfruto žievelė 418.0 g Virimui 30 min.

Pastabos

60 min. - 60°C
60 min. - 72°C
Virimo metu įdėtas visas (pjaustytas) greipfruktas.
Prisijungę aludariai