Receptas / Raudonas Dūmas
Informacija
Parametrai
OG:
1.051
|
|
FG:
1.013
|
|
ABV:
5.1 %
|
|
IBU:
16
|
|
EBC:
18
|
|
IBU/OG:
0.30
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Red X salyklas | 30.0 | 2.000 | 33.3 | |
BEST Kvietinis salyklas | 4.8 | 2.000 | 33.3 | |
BEST Rūgštinis salyklas | 5.5 | 1.000 | 16.7 | |
Ąžuolu rūkytas kvietinis salyklas | 5.0 | 1.000 | 16.7 | |
6.000 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Munich Classic | 13.0 | 75 |
Priedai
Pavadinimas | Kiekis | Paskirtis | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Greipfruto žievelė | 418.0 g | Virimui | 30 min. |
Pastabos
60 min. - 60°C
60 min. - 72°C
Virimo metu įdėtas visas (pjaustytas) greipfruktas.
60 min. - 72°C
Virimo metu įdėtas visas (pjaustytas) greipfruktas.