Receptas / Quince pie
Informacija
Kiekis:
25 litrai
Efektyvumas:
90 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2019 m. lapkričio 21 d.
Receptas modifikuotas:
2019 m. gruodžio 16 d.
Parametrai
OG:
1.084
|
|
FG:
1.013
|
|
ABV:
9.3 %
|
|
IBU:
32
|
|
EBC:
11
|
|
IBU/OG:
0.38
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Pils salyklas | 3.3 | 7.450 | 99.1 | |
Karamelinis salyklas | 220.8 | 0.070 | 0.9 | |
7.520 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Dana | 11.7 | 40 | 60 | |
40 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Fermentis Safale US-05(56) | 40.0 | 85 |
Priedai
Pavadinimas | Kiekis | Paskirtis | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Laukinės cidonijos (nupylus sirupą) | 8.0 kg | Virimui | 20 min. | |
Cinamonas | 150.0 g | Antrinei fermentacijai | 6 d. | |
Vanilė | 15.0 g | Antrinei fermentacijai | 6 d. | |
Gvazdikėliai | 0.0 g | Antrinei fermentacijai | 6 d. |
Pastabos
RO/čiaupo 50/50, 5 gr. NCl
66C singlas, 18C fermentacija.
Va tokia va visiškai paleistais plaukais idėja.
66C singlas, 18C fermentacija.
Va tokia va visiškai paleistais plaukais idėja.