Informacija

Kiekis:
21 litras
Efektyvumas:
70 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2019 m. lapkričio 10 d.
Receptas modifikuotas:
2019 m. lapkričio 22 d.

Parametrai

OG:
1.057
FG:
1.017
ABV:
5.3 %
IBU:
30
EBC:
10
IBU/OG:
0.53
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Pilsen salyklas 4.0 3.000
Pale Ale salyklas 6.0 1.380
TF Oat Malt 6.3 0.400
Miuncheno salyklas 15.0 0.400
Kvietinis salyklas (šviesus) 4.3 0.300
BEST Caramel Pils salyklas 5.0 0.200
      5.680

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Bravo 15.5 19 60
Styrian Wolf 13.4 50 0
      69  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
WLP611 Kveik, skystos 12.0 70

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Airiška kerpena 10.0 g Virimui 10 min.

Pastabos

Salinimas 66C
Vanduo:
Viso reikia vandens 31,3
Reikia vandens salinimui 20,3
Reikia vandens tekinimui 11,0
 

Gipso 7g
Druskos 1g
Kalcio sulfatas 3ml Styrian Wolf apyniai i whirpool. 10min prie 80C

Nu ne kveik tai tikrai. Greiciau saison su vaisiu aromatais
Prisijungę aludariai