Informacija

Kiekis:
23 litrai
Efektyvumas:
68 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2019 m. spalio 22 d.
Receptas modifikuotas:
2022 m. kovo 6 d.

Parametrai

OG:
1.044
FG:
1.015
ABV:
3.7 %
IBU:
17
EBC:
79
IBU/OG:
0.38
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
TF Maris Otter Pale Ale 6.3 3.000
Crystal malt 130.5 1.200
BEST Chocolate salyklas 902.1 0.400
Special B salyklas 290.6 0.400
      5.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
East Kent Golding 5.5 25 60
East Kent Golding 5.5 10 10
      35  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Safale S-04 12.0 65

Pastabos

Trečias bandymas.

Praeito recepto alus gavosi per daug vandeningas ir gan smarkiai jautėsi biskvitas. Salinsiu dar aukštesnėje temperatūroje.

Salinimas 69C
Prisijungę aludariai