Receptas / Parūkom?
Informacija
Kiekis:
25 litrai
Efektyvumas:
75 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. balandžio 16 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. balandžio 18 d.
Parametrai
OG:
1.054
|
|
FG:
1.013
|
|
ABV:
5.3 %
|
|
IBU:
22
|
|
EBC:
25
|
|
IBU/OG:
0.41
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Vienos salyklas | 7.0 | 3.000 | 51.3 | |
Rūkytas salyklas ('Rauchmalz') | 15.0 | 1.600 | 27.4 | |
Miuncheno salyklas | 25.0 | 1.000 | 17.1 | |
CaraAmber | 60.0 | 0.200 | 3.4 | |
Skrudintas miežių salyklas | 1000.8 | 0.050 | 0.9 | |
5.850 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Tettnanger (German) | 4.1 | 50 | 60 | |
Tettnanger (German) | 4.1 | 20 | 15 | |
70 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Bavarian lager | 200.0 | 75 |
Pastabos
70% RO / 30% krano
+ 1g CaSO4/10L
RA = 46 (optimalus RA=45)
+ 1g CaSO4/10L
RA = 46 (optimalus RA=45)
erstikis
2012 m. Balandžio 18 d.Modeslovas
2012 m. Balandžio 18 d.zaltys
2012 m. Birželio 1 d.