Informacija

Kiekis:
25 litrai
Efektyvumas:
85 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2019 m. spalio 8 d.
Receptas modifikuotas:
2020 m. vasario 19 d.

Parametrai

OG:
1.111
FG:
1.045
ABV:
8.7 %
IBU:
18
EBC:
117
IBU/OG:
0.16
kartumo nėra, dominuoja salyklas

Apdovanojimai

  • Baltijos Puta

    2020 m. vasario 22 d.
    Vieta: II

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Imperial 30.0 4.800
Golden naked oats salyklas 20.0 2.400
TF Pale Chocolate 631.5 1.300
Laktozė 1.0 1.000
TF Maris Otter Pale Ale 6.3 0.700
Bilingthon`s cukrus 40.0 0.500
Melasa 50.0 0.350
Skrudinti miežiai 1161.7 0.160
Special B salyklas 290.4 0.100
      11.310

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Fuggle (UK) 4.1 60 60
Hallertauer Hersbrucker 2.1 20 60
      80  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Safale US-05(56) 30.0 68

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Kakava 125.0 g Virimui 3 min.
Kakavos gabaliukai Trinitario 100.0 g Virimui 10 min.
Avietės (liofilizuotos) 100.0 g Antrinei fermentacijai 3 d.
Vanilė burbono 10.0 g Antrinei fermentacijai 10 d.
Avietės 2.5 kg Antrinei fermentacijai 10 d.

Pastabos

Beavertown daryklos HEAVY WATER stoutui skiriamas :) Klonuosim.
Vanduo būtų čiaupo, bet norisi tiksliau, tai...
RO, 25/25, druskos 3/2/7/20. plius 12 gr. kreidos į virimą (analitė :) nemato)
Analitė:
128.0   5.9   55.1    277.8    51.1. Malty, malty
Salinimas - 70C singlas
Fermentacija - 20C.
Prisijungę aludariai