Receptas / Saison 2019_06
Informacija
Parametrai
OG:
1.044
|
|
FG:
1.004
|
|
ABV:
5.2 %
|
|
IBU:
26
|
|
EBC:
10
|
|
IBU/OG:
0.60
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Pilsnerio salyklas | 3.3 | 4.300 | 78.2 | |
BEST Kvietinis salyklas | 4.8 | 0.600 | 10.9 | |
BEST Munich salyklas | 15.5 | 0.300 | 5.5 | |
BEST Caramel Hell salyklas | 30.0 | 0.300 | 5.5 | |
5.500 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
SafAle BE-134 | 12.0 | 90 |
Pastabos
Salinimas 64C 60min
Tekinimas prie 76C
Salinimui 18 ltr
Tekinimui 17ltr
Skelti į 2 dalis vieną išpilstyti gryną, kitą su uogom. 2kg uogų
Tekinimas prie 76C
Salinimui 18 ltr
Tekinimui 17ltr
Skelti į 2 dalis vieną išpilstyti gryną, kitą su uogom. 2kg uogų