Receptas / abė v2.0.1.7
Informacija
Parametrai
OG:
1.042
|
|
FG:
1.011
|
|
ABV:
4.0 %
|
|
IBU:
14
|
|
EBC:
7
|
|
IBU/OG:
0.33
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis kvietinis | 3.0 | 2.500 | 50.0 | |
BEST Pale Ale salyklas | 6.0 | 1.800 | 36.0 | |
Cekiskas pilsner | 3.0 | 0.700 | 14.0 | |
5.000 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Willamette | 5.0 | 6 | 60 | |
Saaz (CZ) | 4.0 | 5 | 60 | |
Willamette | 5.0 | 6 | 30 | |
Saaz (CZ) | 4.0 | 5 | 30 | |
Willamette | 5.0 | 6 | 10 | |
Citra | 12.0 | 20 | 5 | |
48 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
MauriBrew Weiss 3 karta | 150.0 | 73 |