Informacija

Kiekis:
11 litrų
Efektyvumas:
50 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2019 m. balandžio 25 d.
Receptas modifikuotas:
2019 m. birželio 2 d.

Parametrai

OG:
1.050
FG:
1.006
ABV:
5.7 %
IBU:
21
EBC:
18
IBU/OG:
0.41
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Briess Munich (LME) 20.0 1.500
Briess Sparkling Amber (DME) 25.0 0.300
      1.800

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Centennial 10.8 4 60
Centennial 10.8 5 30
Centennial 10.8 5 0
      14  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Jovaru™ Lithuanian Farmhouse (OYL-033) 29.0 88

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Whirlfloc Tabletės 1/4 0.3 g Virimui 10 min.
Cukrus 60.0 g Buteliuose -

Pastabos

Jau po biski syla oras ir greit nebelabai kas ir fermentuosis. Nusprendziau isbandyt mieles, kurios nebijo aukstu (iki +35C) temperaturu ir, tikiuosi, galesiu naudot vasara.
Bandysiu 2 rusiu mieles: "Jovaru™ Lithuanian Farmhouse (OYL-033)" ir "Hornindal Kveik (OYL-091)"
Abiem atvejais receptas bus tas pats, tik skirtingos mieles.
Fermentuot planuoju1savaite ir tada pilstyti (butelius).
Siuo metu lauke dar nekarsta (~+25C) tai fermentuosis kazkur ~+28-30C.
Cukrus +.3% ABV

Prisijungę aludariai