Informacija

Kiekis:
15 litrų
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2019 m. kovo 20 d.
Receptas modifikuotas:
2021 m. sausio 9 d.

Parametrai

OG:
1.053
FG:
1.009
ABV:
5.8 %
IBU:
27
EBC:
20
IBU/OG:
0.52
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Vienna salyklas 9.0 2.300
BEST Caramel Hell salyklas 30.0 0.750
BEST Rūgštinis salyklas 5.5 0.300
BEST Caramel Aromatic salyklas 50.5 0.250
Avižiniai dribsniai 4.0 0.200
      3.800

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Perle (DE) 7.7 15 60
Hallertau Mittelfruh 3.5 20 30
Hallertau Mittelfruh 3.5 20 5
      55  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Saflager W34/70 9.0 83

Pastabos

1) 55C -> 10min, (užpilta 7.2ltr/62C)
2) 65C -> 60 min salinimo. (užpilta 4ltr/85C)
3) 1/2 mentalo užvirinta ą0min. Supilta atgal.
$) Ipilta 7ltr/85C ir 6ltr/100. Tekinimo temp gauta 75C


Virta 2021.01.09

Prisijungę aludariai