Receptas / Kita koja šlubas Vienos lageris
Informacija
Kiekis:
15 litrų
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2019 m. kovo 20 d.
Receptas modifikuotas:
2021 m. sausio 9 d.
Parametrai
OG:
1.053
|
|
FG:
1.009
|
|
ABV:
5.8 %
|
|
IBU:
27
|
|
EBC:
20
|
|
IBU/OG:
0.52
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Vienna salyklas | 9.0 | 2.300 | 60.5 | |
BEST Caramel Hell salyklas | 30.0 | 0.750 | 19.7 | |
BEST Rūgštinis salyklas | 5.5 | 0.300 | 7.9 | |
BEST Caramel Aromatic salyklas | 50.5 | 0.250 | 6.6 | |
Avižiniai dribsniai | 4.0 | 0.200 | 5.3 | |
3.800 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Perle (DE) | 7.7 | 15 | 60 | |
Hallertau Mittelfruh | 3.5 | 20 | 30 | |
Hallertau Mittelfruh | 3.5 | 20 | 5 | |
55 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Fermentis Saflager W34/70 | 9.0 | 83 |
Pastabos
1) 55C -> 10min, (užpilta 7.2ltr/62C)
2) 65C -> 60 min salinimo. (užpilta 4ltr/85C)
3) 1/2 mentalo užvirinta ą0min. Supilta atgal.
$) Ipilta 7ltr/85C ir 6ltr/100. Tekinimo temp gauta 75C
Virta 2021.01.09
2) 65C -> 60 min salinimo. (užpilta 4ltr/85C)
3) 1/2 mentalo užvirinta ą0min. Supilta atgal.
$) Ipilta 7ltr/85C ir 6ltr/100. Tekinimo temp gauta 75C
Virta 2021.01.09