Receptas / INVICTUS
Informacija
Kiekis:
25 litrai
Efektyvumas:
90 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2019 m. kovo 15 d.
Receptas modifikuotas:
2019 m. birželio 16 d.
Parametrai
OG:
1.057
|
|
FG:
1.010
|
|
ABV:
6.2 %
|
|
IBU:
23
|
|
EBC:
11
|
|
IBU/OG:
0.40
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pilsen salyklas | 4.0 | 4.700 | 91.3 | |
BEST Munich salyklas | 15.5 | 0.300 | 5.8 | |
BEST Caramel Munich II salyklas | 120.9 | 0.150 | 2.9 | |
5.150 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Spalt select | 4.6 | 32 | 60 | |
Tettnanger (DE) | 3.8 | 31 | 25 | |
63 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Diamond | 30.0 | 83 |
Pastabos
Nu, man Festbier reikia, tai Miuncheno Šviesusis arba Šviesusis Bock arčiausiai.
RO, 15/22, 2/2/1/4.5 druskos.
Analitė:
53.7 6.3 10.6 75.1 52.2
https://www.brewersfriend.com/mash-chemistry-and-brewing-water-calculator/?id=YFXMXSP
Salinimas:
50C -20 min.,
63C - 40 min.,
72C - 30 min.
Temperatūra alfai ir tekinimui keliama dekokcijos pagalba. Dviguba dekokcija, skonio gilumui.
Šaldom iki 10C, fermentacija 12C, pabaiga - iki 16-17C diacetilams visokiems.
RO, 15/22, 2/2/1/4.5 druskos.
Analitė:
53.7 6.3 10.6 75.1 52.2
https://www.brewersfriend.com/mash-chemistry-and-brewing-water-calculator/?id=YFXMXSP
Salinimas:
50C -20 min.,
63C - 40 min.,
72C - 30 min.
Temperatūra alfai ir tekinimui keliama dekokcijos pagalba. Dviguba dekokcija, skonio gilumui.
Šaldom iki 10C, fermentacija 12C, pabaiga - iki 16-17C diacetilams visokiems.