Receptas / Gegužės IPA
Informacija
Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2019 m. vasario 12 d.
Receptas modifikuotas:
2019 m. vasario 26 d.
Parametrai
OG:
1.127
|
|
FG:
1.028
|
|
ABV:
13.0 %
|
|
IBU:
27
|
|
EBC:
31
|
|
IBU/OG:
0.21
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
TF Maris Otter Pale Ale | 6.3 | 5.600 | 47.5 | |
TF Maris Otter Pale Ale | 6.3 | 5.600 | 47.5 | |
Crystal malt | 131.3 | 0.300 | 2.5 | |
Crystal malt | 131.3 | 0.300 | 2.5 | |
11.800 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Target | 8.2 | 43 | 60 | |
East Kent Golding | 5.8 | 27 | 10 | |
East Kent Golding | 5.8 | 30 | 0 | |
100 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Nottingham | 12.0 | 78 |
Pastabos
Teminis receptas VAK gegužės mėnesio susitikimui.
Dalykai, kuriuos stengiamės daryti vienodai ir kuo tiksliau:
P.S.2 Recepte nurodyti apynių AA iš Savo alaus, recepto sudarymo metu. Faktinį apynių kiekį pasikoreguokite taikydami į recepte nurodytą IBU.
Dalykai, kuriuos stengiamės daryti vienodai ir kuo tiksliau:
- Tiksliai laikomės recepto ingredientų ir laikų.
- Single infusion salinimas prie 67°C.
- Karbonizacija 2.3 vol.
- Vandens parametrai ir priedai.
- Skaidrinimo priedai/metodai.
- Mielių kiekis ir maistas mielėm(nutrient).
- Fermentacijos temperatūrų režimas.
P.S.2 Recepte nurodyti apynių AA iš Savo alaus, recepto sudarymo metu. Faktinį apynių kiekį pasikoreguokite taikydami į recepte nurodytą IBU.
Dalius
2019 m. Vasario 19 d.Zalvarinis
2019 m. Kovo 11 d.Dalius
2019 m. Kovo 18 d.domaso
2019 m. Kovo 20 d.Dalius
2019 m. Kovo 20 d.