Receptas / Happy Sour
Informacija
Kiekis:
15 litrų
Efektyvumas:
59 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2019 m. vasario 11 d.
Receptas modifikuotas:
2019 m. kovo 6 d.
Parametrai
OG:
1.045
|
|
FG:
1.010
|
|
ABV:
4.5 %
|
|
IBU:
25
|
|
EBC:
10
|
|
IBU/OG:
0.55
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pale Ale salyklas | 6.0 | 3.000 | 81.1 | |
BEST Kvietinis salyklas | 4.8 | 0.500 | 13.5 | |
CaraPils salyklas | 4.5 | 0.200 | 5.4 | |
3.700 |
Apyniai
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Fermentis Safale US-05(56) | 12.0 | 77 |
Pastabos
pH - 3,5-4
200g rūgšinio salyklo atšaldžius misą iki 40C
FG - 1.006
dalis alaus palikta su dry hop mosaic apyniais
200g rūgšinio salyklo atšaldžius misą iki 40C
FG - 1.006
dalis alaus palikta su dry hop mosaic apyniais