Receptas / Puse belgo atgarsiai
Informacija
Parametrai
OG:
1.026
|
|
FG:
1.010
|
|
ABV:
2.1 %
|
|
IBU:
57
|
|
EBC:
38
|
|
IBU/OG:
2.16
|
dominuoja apynių skonis
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas | 3.0 | 8.000 | 87.4 | |
BEST Munich Dark salyklas | 28.0 | 1.000 | 10.9 | |
BEST Black salyklas | 1157.2 | 0.150 | 1.6 | |
9.150 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Fermentis Safale US-05(56) | 12.0 | 60 |
Pastabos
Salyklo perplovimas po belgo
+ 1kg 25ebc munich.
+0.15 1000ebc miežių.
+ 1kg 25ebc munich.
+0.15 1000ebc miežių.
AndriusK
2019 m. Vasario 5 d.