Informacija

Kiekis:
25 litrai
Efektyvumas:
64 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2018 m. gruodžio 4 d.
Receptas modifikuotas:
2019 m. vasario 6 d.

Parametrai

OG:
1.136
FG:
1.023
ABV:
14.8 %
IBU:
38
EBC:
80
IBU/OG:
0.28
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Pale Ale salyklas 6.0 5.000
BEST Pale Ale salyklas 6.0 5.000
BEST Vienna salyklas 9.0 2.000
BEST Vienna salyklas 9.0 2.000
BEST Pilsen salyklas 4.0 1.000
BEST Pilsen salyklas 4.0 1.000
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate Dehusked' 806.0 0.300
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate Dehusked' 806.0 0.300
Brown Malt salyklas 150.4 0.200
Skrudintas miežių salyklas 'Biscuit' 50.0 0.200
Skrudintas miežių salyklas 'Biscuit' 50.0 0.200
Brown Malt salyklas 150.4 0.200
Special B salyklas 292.0 0.100
Special B salyklas 292.0 0.100
      17.600

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Bravo 15.5 25 60
Bravo 15.5 25 60
      50  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Saflager W34/70 n karta 300.0 83
Fermentis Saflager W34/70 n karta 300.0 83
Prisijungę aludariai