Receptas / M026
Informacija
Kiekis:
25 litrai
Efektyvumas:
64 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2018 m. gruodžio 4 d.
Receptas modifikuotas:
2019 m. vasario 6 d.
Parametrai
OG:
1.136
|
|
FG:
1.023
|
|
ABV:
14.8 %
|
|
IBU:
38
|
|
EBC:
80
|
|
IBU/OG:
0.28
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pale Ale salyklas | 6.0 | 5.000 | 28.4 | |
BEST Pale Ale salyklas | 6.0 | 5.000 | 28.4 | |
BEST Vienna salyklas | 9.0 | 2.000 | 11.4 | |
BEST Vienna salyklas | 9.0 | 2.000 | 11.4 | |
BEST Pilsen salyklas | 4.0 | 1.000 | 5.7 | |
BEST Pilsen salyklas | 4.0 | 1.000 | 5.7 | |
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate Dehusked' | 806.0 | 0.300 | 1.7 | |
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate Dehusked' | 806.0 | 0.300 | 1.7 | |
Brown Malt salyklas | 150.4 | 0.200 | 1.1 | |
Skrudintas miežių salyklas 'Biscuit' | 50.0 | 0.200 | 1.1 | |
Skrudintas miežių salyklas 'Biscuit' | 50.0 | 0.200 | 1.1 | |
Brown Malt salyklas | 150.4 | 0.200 | 1.1 | |
Special B salyklas | 292.0 | 0.100 | 0.6 | |
Special B salyklas | 292.0 | 0.100 | 0.6 | |
17.600 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Fermentis Saflager W34/70 n karta | 300.0 | 83 | |
Fermentis Saflager W34/70 n karta | 300.0 | 83 |