Receptas / Ruskelis
Informacija
Kiekis:
23 litrai
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2018 m. lapkričio 17 d.
Receptas modifikuotas:
2019 m. sausio 26 d.
Parametrai
OG:
1.087
|
|
FG:
1.029
|
|
ABV:
7.6 %
|
|
IBU:
53
|
|
EBC:
102
|
|
IBU/OG:
0.61
|
ryškus apynių skonis
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Pilsnerio salyklas | 3.3 | 7.000 | 75.8 | |
CaraCrystal salyklas | 120.5 | 1.000 | 10.8 | |
BEST Chocolate salyklas | 903.5 | 0.500 | 5.4 | |
Laktozė | 1.0 | 0.500 | 5.4 | |
Skrudintas miežių salyklas 'Black Dehusked' | 1504.4 | 0.240 | 2.6 | |
9.240 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Perle (DE) | 7.7 | 80 | 60 | |
Saaz (CZ) | 4.0 | 60 | 15 | |
140 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Fermentis Safale S-04 | 12.0 | 73 |
Pastabos
68 °C 90 min
78 °C 10min
Laktoze deti 60min
Karbonizacijai 8g/l dekstrozes.