Receptas / Derliaus IPA
Informacija
Kiekis:
30 litrų
Efektyvumas:
85 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2018 m. rugsėjo 9 d.
Receptas modifikuotas:
2018 m. spalio 11 d.
Parametrai
OG:
1.064
|
|
FG:
1.010
|
|
ABV:
7.0 %
|
|
IBU:
49
|
|
EBC:
15
|
|
IBU/OG:
0.77
|
ryškus apynių skonis
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Marris Otter salyklas | 5.0 | 7.000 | 95.9 | |
Crystal malt | 130.4 | 0.300 | 4.1 | |
7.300 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Fredos taurieji | 1.5 | 480 | 60 | |
Savaiminis Nr. 4 | 2.0 | 100 | 0 | |
580 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lietuviškos Simonaičio | 240.0 | 84 |
Pastabos
Čiaupo, 18/30, 10 gr gipso, 3 gr druskos.
Salinimas 65C singlas.
Fermentacija 35C. Ne klaida. Tikrai artima kūno temperatūrai.
Salinimas 65C singlas.
Fermentacija 35C. Ne klaida. Tikrai artima kūno temperatūrai.
Peckelis
2018 m. Rugsėjo 24 d.AntaKalnietis
2018 m. Rugsėjo 25 d.Peckelis
2018 m. Rugsėjo 25 d.AntaKalnietis
2018 m. Spalio 22 d.Peckelis
2018 m. Spalio 24 d.