Receptas / Pušinis
Informacija
Parametrai
OG:
1.056
|
|
FG:
1.006
|
|
ABV:
6.6 %
|
|
IBU:
0
|
|
EBC:
11
|
|
IBU/OG:
0.00
|
kartumo nėra, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pale Ale salyklas | 6.0 | 4.500 | 84.9 | |
CaraPils salyklas | 4.5 | 0.800 | 15.1 | |
5.300 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Mangrove Jack's M29 French Saison | 12.0 | 89 |
Priedai
Pavadinimas | Kiekis | Paskirtis | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Pušų pumpurai | 142.0 g | Virimui | 15 min. | |
Pušų pumpurai | 142.0 g | Virimui | 1 min. | |
Pušų pumpurai | 113.0 g | Virimui | 30 min. | |
Pušų pumpurai | 57.0 g | Virimui | 60 min. | |
Pušų pumpurai | 185.0 g | Antrinei fermentacijai | - |
Pastabos
Pagal 100% spruce tip saison
domaso
2018 m. Liepos 22 d.Aš savojo "pušinio" receptą irgi vis tobulinu, vakar kaip tik suverčiau 300g pumpurų į antrinę (dar ~200g ėjo į virimą):
https://www.aludariuklubas.lt/receptas/10716-medkircio-v4
(kiek pastebėjau, pušų pumpurų gan nemažą kiekį reikia dėt kad pasijaustų).
Crazyte
2018 m. Liepos 30 d.Kas gavosi dar negaliu pasakyt, nors tai kas ėjo į fermenterį turėjo švelnų švelnų pušinį priekonį - kas man patiko
domaso
2018 m. Liepos 30 d.Crazyte
2018 m. Liepos 30 d.Crazyte
2020 m. Vasario 8 d.tikrai kartosiu