Receptas / Citra
Informacija
Kiekis:
28 litrai
Efektyvumas:
80 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2018 m. birželio 19 d.
Receptas modifikuotas:
2018 m. liepos 7 d.
Parametrai
OG:
1.060
|
|
FG:
1.010
|
|
ABV:
6.6 %
|
|
IBU:
18
|
|
EBC:
6
|
|
IBU/OG:
0.30
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas | 3.0 | 7.000 | 100.0 | |
7.000 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Fermentis Saflager W34/70 (antra karta) | 400.0 | 84 |
Pastabos
33 virimui, Citra
8 valandas truko
Virta 2018-06-22
Pilstyta 2018-xx-xx
Pradinis vandens kiekis 22 l
Antroko tekinimas 16 l
Salinta 69 (pilta į 74), pabaiga su xxx. Iki pabaigos nešildyta. 60 min.
Filtruota lėtai
Virta 75 min. Nelabai stipriai, dangtis vidutiniškai atidengtas.
Pradinis OG 14,8 BRIX (prieš virimą ?)
Galutinis FG 2,5 BRIX
pH po virimo 6,7?
pH 5,12 po fermentacijos pilstant.
Startas su 22 C iškart dedant į 17 C aplinką, fermentacija prie 17 C, dvi savaites, antrinės nereikėjo.
Pilstoma į butelius vienai savaitei.
Pilstymas į butelius ir gazavimas 3-4 gr/l.
Mielės 0 E
Salyklas 5 E
Apyniai 3 E
8 valandas truko
Virta 2018-06-22
Pilstyta 2018-xx-xx
Pradinis vandens kiekis 22 l
Antroko tekinimas 16 l
Salinta 69 (pilta į 74), pabaiga su xxx. Iki pabaigos nešildyta. 60 min.
Filtruota lėtai
Virta 75 min. Nelabai stipriai, dangtis vidutiniškai atidengtas.
Pradinis OG 14,8 BRIX (prieš virimą ?)
Galutinis FG 2,5 BRIX
pH po virimo 6,7?
pH 5,12 po fermentacijos pilstant.
Startas su 22 C iškart dedant į 17 C aplinką, fermentacija prie 17 C, dvi savaites, antrinės nereikėjo.
Pilstoma į butelius vienai savaitei.
Pilstymas į butelius ir gazavimas 3-4 gr/l.
Mielės 0 E
Salyklas 5 E
Apyniai 3 E