Receptas / Vasarinis kristalas
Informacija
Kiekis:
30 litrų
Efektyvumas:
72 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2018 m. birželio 9 d.
Receptas modifikuotas:
2018 m. birželio 25 d.
Parametrai
OG:
1.043
|
|
FG:
1.008
|
|
ABV:
4.6 %
|
|
IBU:
18
|
|
EBC:
6
|
|
IBU/OG:
0.42
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas | 3.0 | 6.000 | 100.0 | |
6.000 |
Apyniai
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Fermentis Saflager W34/70 2 karta | 400.0 | 82 |
Pastabos
32 virimui, Vasarinis kristalas
8 valandos.
Virta 2018-06-09
Pilstyta 2018-06-25
Pradinis vandens kiekis 22 l
Antroko tekinimas 18 l
Salinta 68,5 (pilta į 73), pabaiga su xxx. Iki pabaigos nešildyta. 60 min.
Filtruota lėtai
Virta 75 min. Nelabai stipriai, dangtis vidutiniškai atidengtas.
Pradinis OG 11 BRIX (prieš virimą 10)
Galutinis FG 2 BRIX
pH prieš virimą xxxxx
pH po virimo 6,91
pH 5,13 po fermentacijos pilstant.
Startas su 24 C iškart dedant į 16 C aplinką, fermentacija prie 16 C, dvi savaites.
Pilstoma į butelius vienai savaitei.
Pilstymas į butelius ir gazavimas 3-4 gr/l.
Mielės 0 E
Salyklas 4 E (0,6 E - 1 kg)
Apyniai 6 E
8 valandos.
Virta 2018-06-09
Pilstyta 2018-06-25
Pradinis vandens kiekis 22 l
Antroko tekinimas 18 l
Salinta 68,5 (pilta į 73), pabaiga su xxx. Iki pabaigos nešildyta. 60 min.
Filtruota lėtai
Virta 75 min. Nelabai stipriai, dangtis vidutiniškai atidengtas.
Pradinis OG 11 BRIX (prieš virimą 10)
Galutinis FG 2 BRIX
pH prieš virimą xxxxx
pH po virimo 6,91
pH 5,13 po fermentacijos pilstant.
Startas su 24 C iškart dedant į 16 C aplinką, fermentacija prie 16 C, dvi savaites.
Pilstoma į butelius vienai savaitei.
Pilstymas į butelius ir gazavimas 3-4 gr/l.
Mielės 0 E
Salyklas 4 E (0,6 E - 1 kg)
Apyniai 6 E