Receptas / Blanche 3
Informacija
Parametrai
|
OG:
1.052
|
|
|
FG:
1.012
|
|
|
ABV:
5.1 %
|
|
|
IBU:
13
|
|
|
EBC:
8
|
|
|
IBU/OG:
0.25
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
| Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
|---|---|---|---|---|
| BEST Kvietinis salyklas | 4.0 | 3.000 | 46.9 | |
| BEST Pilsen salyklas | 4.0 | 2.300 | 35.9 | |
| Kvietiniai dribsniai | 3.0 | 1.100 | 17.2 | |
| 6.400 |
Apyniai
| Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
|---|---|---|---|---|
| Hallertau Mittelfruh | 4.4 | 25 | 60 | |
| Saldziuju apelsinu zieveles | 1.0 | 20 | 60 | |
| Kalendra | 0.0 | 7 | 15 | |
| 52 |
Mielės
| Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
|---|---|---|---|
| Fermentum Mobile FM20 | 12.0 | 76 |
Pastabos
Salinimas gavosi neplanuotai ilgas.
55 - 15 min
65 - 60 min
78 - 10 min -->
55 - 15 min
65 - 60 min
78 - 10 min -->
