Receptas / pievų pūkas
Informacija
Parametrai
OG:
1.043
|
|
FG:
1.011
|
|
ABV:
4.1 %
|
|
IBU:
10
|
|
EBC:
8
|
|
IBU/OG:
0.24
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pilsen salyklas | 4.0 | 3.000 | 60.0 | |
BEST Kvietinis salyklas | 4.8 | 2.000 | 40.0 | |
5.000 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Hallertau Mittelfruh | 3.5 | 20 | 60 | |
Hallertau Mittelfruh | 3.5 | 30 | 5 | |
50 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Mangrove Jack's M21 Belgian Wit | 12.0 | 73 |