Receptas / Brewer ESB
Informacija
Kiekis:
26 litrai
Efektyvumas:
68 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2018 m. kovo 11 d.
Receptas modifikuotas:
2018 m. kovo 31 d.
Parametrai
OG:
1.048
|
|
FG:
1.018
|
|
ABV:
3.9 %
|
|
IBU:
24
|
|
EBC:
24
|
|
IBU/OG:
0.51
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Marris Otter salyklas | 5.0 | 4.000 | 66.7 | |
BEST Munich salyklas | 15.5 | 1.000 | 16.7 | |
Crystal malt | 130.2 | 0.750 | 12.5 | |
BEST Rūgštinis salyklas | 5.5 | 0.250 | 4.2 | |
6.000 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Northern Brewer (US) | 7.0 | 25 | 45 | |
Northern Brewer (US) | 7.0 | 20 | 30 | |
Citra | 12.0 | 25 | 0 | |
Cascade (US) (į vėstančią misą) | 5.8 | 20 | 0 | |
90 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar London ESB | 12.0 | 63 |
Pastabos
67 - 60 min
76 10 min
76 10 min
Peckelis
2018 m. Kovo 16 d.