Receptas / Dead Dragon Club
Informacija
Kiekis:
25 litrai
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2018 m. kovo 11 d.
Receptas modifikuotas:
2019 m. spalio 13 d.
Parametrai
OG:
1.049
|
|
FG:
1.011
|
|
ABV:
4.9 %
|
|
IBU:
22
|
|
EBC:
12
|
|
IBU/OG:
0.46
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Marris Otter salyklas | 5.0 | 5.000 | 87.7 | |
BEST Caramel Pils salyklas | 5.0 | 0.500 | 8.8 | |
BEST Caramel Munich III salyklas | 166.1 | 0.100 | 1.8 | |
BEST Rūgštinis salyklas | 5.5 | 0.100 | 1.8 | |
5.700 |
Apyniai
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Fermentis Safale US-05(56) | 12.0 | 77 |
Pastabos
15 min 50 laipsnių
50 min 68-67 laipsnių
0 min apynius sudėti po virimo, atšaldžius iki 80 laipsnių ir išjungti šaldymą 30 min.
50 min 68-67 laipsnių
0 min apynius sudėti po virimo, atšaldžius iki 80 laipsnių ir išjungti šaldymą 30 min.