Receptas / Obelynė
Informacija
Parametrai
OG:
1.048
|
|
FG:
1.000
|
|
ABV:
6.3 %
|
|
IBU:
22
|
|
EBC:
7
|
|
IBU/OG:
0.46
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Pilsen salyklas | 4.0 | 3.000 | 75.0 | |
BEST Vienna salyklas | 9.0 | 1.000 | 25.0 | |
4.000 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Hallertauer Hersbrucker | 3.0 | 35 | 60 | |
Hallertau Mittelfruh | 4.4 | 25 | 25 | |
Hallertauer Hersbrucker | 3.0 | 25 | 0 | |
85 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Wyeast 3711: French Saison | 125.0 | 99 |
Priedai
Pavadinimas | Kiekis | Paskirtis | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Citrinos žievelė | 10.0 g | Virimui | 1 min. | |
Apelsinų žievelė (saldžioji) | 5.0 g | Virimui | 1 min. | |
Laimo lapai | 3.0 g | Virimui | 1 min. | |
Kalvadose mirkyta skrudinta obelis | 200.0 g | Antrinei fermentacijai | 10 d. | |
Imbieras | 80.0 g | Antrinei fermentacijai | 1 d. |
Pastabos
Visiškas draivas. Improvizacija saisono tema.
Čiaupo, 12/22, 3/0/1/2.
Salinimas 65C singlas, fermentacija 23C.
Imbieras sudedamas po antrinės cold trash`ui vienai-dviems paroms, kaip pavyks :)
Twist: Islay dūminius-medicininius viskius primenantis obels kvapas. Net niežti, kaip smalsu.
Mielių profilis - pipirai, citrusai ir prieskoniai :)
Čiaupo, 12/22, 3/0/1/2.
Salinimas 65C singlas, fermentacija 23C.
Imbieras sudedamas po antrinės cold trash`ui vienai-dviems paroms, kaip pavyks :)
Twist: Islay dūminius-medicininius viskius primenantis obels kvapas. Net niežti, kaip smalsu.
Mielių profilis - pipirai, citrusai ir prieskoniai :)
Įvertinimai
Bendras įvertinimas:
10.0
(2 balsai)
10.0