Receptas / Bochet V
Informacija
Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
85 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2018 m. sausio 16 d.
Receptas modifikuotas:
2018 m. vasario 19 d.
Parametrai
OG:
1.108
|
|
FG:
1.008
|
|
ABV:
13.1 %
|
|
IBU:
0
|
|
EBC:
44
|
|
IBU/OG:
0.00
|
kartumo nėra, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Medus | 40.0 | 6.000 | 100.0 | |
6.000 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Mangrove Jack's M05 Mead | 22.0 | 93 |
Priedai
Pavadinimas | Kiekis | Paskirtis | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Gervuogės | 1.0 kg | Antrinei fermentacijai | 14 d. |
Pastabos
Pašildžiau :) Vėl visokių medaus uodegų susirinko apie 6 kg. Tai štai jums ir prašom.
Gal dalį po fermentacijos paturbinsiu kokia tai uoga - padarysim bochetomel`į.
2018 02 02 nupyliau nuo mielių. Dalį palikau dar pabūti, pastovėti, o kažkur 7 litrus atskirai užtaisiau kilogramu šaldytų gervuogių. Pasterizavau 20 min. 72C temperatūroje. Fermentavimo temperatūra 23C, tas gerai.
Gal dalį po fermentacijos paturbinsiu kokia tai uoga - padarysim bochetomel`į.
2018 02 02 nupyliau nuo mielių. Dalį palikau dar pabūti, pastovėti, o kažkur 7 litrus atskirai užtaisiau kilogramu šaldytų gervuogių. Pasterizavau 20 min. 72C temperatūroje. Fermentavimo temperatūra 23C, tas gerai.