Informacija

Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
85 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2018 m. sausio 16 d.
Receptas modifikuotas:
2018 m. vasario 19 d.

Parametrai

OG:
1.108
FG:
1.008
ABV:
13.1 %
IBU:
0
EBC:
44
IBU/OG:
0.00
kartumo nėra, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Medus 40.0 6.000
      6.000

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Mangrove Jack's M05 Mead 22.0 93

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Gervuogės 1.0 kg Antrinei fermentacijai 14 d.

Pastabos

Pašildžiau :) Vėl visokių medaus uodegų susirinko apie 6 kg. Tai štai jums ir prašom.
Gal dalį po fermentacijos paturbinsiu kokia tai uoga - padarysim bochetomel`į.
2018 02 02 nupyliau nuo mielių. Dalį palikau dar pabūti, pastovėti, o kažkur 7 litrus atskirai užtaisiau kilogramu šaldytų gervuogių. Pasterizavau 20 min. 72C temperatūroje. Fermentavimo temperatūra 23C, tas gerai.

Nuotraukos

Prisijungę aludariai