Receptas / Juodošius 1.0
Informacija
Kiekis:
24 litrai
Efektyvumas:
72 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2018 m. sausio 3 d.
Receptas modifikuotas:
2018 m. vasario 14 d.
Parametrai
OG:
1.050
|
|
FG:
1.015
|
|
ABV:
4.6 %
|
|
IBU:
20
|
|
EBC:
55
|
|
IBU/OG:
0.39
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pale Ale salyklas | 6.0 | 3.000 | 55.6 | |
Vienos salyklas | 7.5 | 1.000 | 18.5 | |
BEST Caramel Aromatic salyklas | 50.5 | 0.250 | 4.6 | |
BEST Caramel Munich III salyklas | 165.9 | 0.250 | 4.6 | |
BEST Special X salyklas | 351.2 | 0.250 | 4.6 | |
BEST Chocolate salyklas | 902.8 | 0.250 | 4.6 | |
Avižiniai dribsniai | 4.0 | 0.200 | 3.7 | |
Miežiniai dribsniai | 3.0 | 0.200 | 3.7 | |
5.400 |
Apyniai
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar London ESB | 12.0 | 70 |
Priedai
Pavadinimas | Kiekis | Paskirtis | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Cikorijos ekstraktas | 200.0 g | - | - | |
Ąžuolo žievė | 6.0 g | - | - |